Поздравителна картичка –да си направя сам

Поздравителните картички са много популярни за начални стъпки в творческата дейност, тъй като бързо се постигат добри резултати. И вие самите ще се убедите, че няма нищо по-хубаво от ръчно изработена картичка, уникална по своя вид. Творческият комплект за картичка „Направи си сам“ от VelvetS ще ви помогнат в това начинание. Предназначени са както за деца 5+ годинки, така и за възрастни.

shop-set4

Комплектите са добре приемани от учители, възпитатели и родители при работа с деца индивидуално или в група. За децата изработването на картичка е достъпен начин и метод в творческото възпитание. Научете детето си да създава неповторими картички за всеки специален повод. Освен естетически възприятия, у детето се развиват и умение за концентрация, анализиране, организиране. Не на последно място са и положителните емоции, а самостоятелните занимания  на детето дават възможност на мама да си отдъхне с чаша ароматно кафе.  Когато тати помогне в сглобяването и лепенето- това е добър повод за сближаване, опознаване и внимание на родителя към своето дете. Ако детето е във ваканция, ако е неразположено, ако навън  времето е неподходящо за разходки и игри и дори с цел да го отдалечите от компютъра за няколко часа –тези моменти могат да бъдат оползотворени с подходящи творчески занимания. Да прочете упътването, да го разбере, да подреди елементите, да изреже , да залепи – цяла вселена от самостоятелност.

shop-set2

Творческите комплекти са чудесен помощник за любознателните дами, които търсят удовлетворение в ръчната изработка  и намират  Хобито за разтоварващо и успокояващо.

Комплекта съдържа описание на стъпките за работа и елементи за картичката. Необходимо е само да разполагате с лепило за хартия. Kaртичката, която се изработва с комплекта ще има размери 100.5 /150мм. Заниманието не отнема повече от 1 час.

 

shop-set3

 

В този сайт, както и в някои други , та дори  в youtube  може да откриете много уроци на тема кардмейкинг, но трябва сами да си набавите необходимите материали. Творческите комплекти съдържат всичко необходимо за изработване на определен модел картичка, включително и описание в картинки на стъпките за работа. Необходимо ви е само лепило.

На българския пазар се предлагат подобни продукти и тук може да ги видите и сравните с предлаганите комплекти на VelvetS:

www.impresia.bg              комплектите са скъпи, защото съдържат и моливи;

www.veren.org                   добра цена, комплекта съдържа ножица;

www.uau.bg                          6 броя малки картички, които само се сгъват-подходящи са за покани;

www.spestete.bg                добра цена, защото съдържа доволно много материали,  но само валентинки;

www.ozone.bg                    скъпички са и само сгъваш;

www.orangecenter.bg     скъпички са, защото има инструменти.

В творческите комплекти на VelvetS  сме съчетали качество, информираност и ниска цена на продукта и доставката.

Ако искате да опитате нещо ново или да си припомните удоволствието от изработване на картичка посетете нашия Магазин. Представени са няколко примерни комплекта, но модела на картичката може да бъде по ваш избор от галерията с Модели. Цената варира от 4лв. до 5лв. според материалите, за картичката, която сте си избрали.  Цената на доставката е 1лв с Български пощи. Заплащането е по банков път. След финализиране на поръчката, ние ще се свържем с вас за да уточним модела и сроковете за доставка, които включват 1 ден за подготовка на материалите и описанието + 2 дни за доставка. При поръчка на 4 комплекта, получавате подарък – творчески комплект или готова картичка от Моделите.

Кадифени прегръдки от VelvetS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *