Жената – майка, приятелка, дъщеря (осмомартенско)

Всяка жена, всяка година на този ден. Хубаво е. Дори искаме още и още от този ден. Мъжете поглеждат на нас така сякаш сега забелязват, че сме красиви . Моето момчето ме целува по-вълнуващо , колегите ни поздравяват, дори с цвете ще завърши този ден. Малките жестове – те правят този ден специален. Чустваме се победителки.

jenata4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Но нашата женска същност не се насища само с получаване- тя жадува да раздава от себе си.

jenata5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Най-първо ще се сетим за мама

Нашето женско начало. Най-обичащите ни ръце, очи и сърце. Какъв да е подаръка- голям или малък, но винаги специален.

Не забравяме сутрешното кафе или чай

Поднасяме го в леглото на любимия  човек или е просто  оставено на масата, придружено от готино късметче, направено от нас.

jenata1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Не без дъщеря ми

Тя е нашето продължение, бъдеще и вяра. Ще я целунем нежно и ще й предадем знанията ни за силата на нас жените. За да е здрава и умна като истинска богиня.

 

Подаваме ръка

Ще отстъпим мястото си в градския транспорт или ще помогнем на възрастната дама да слезе от автобуса.Така ще подарим на някой непознат от своята учтивост и сами ще се учудим колко големи са малките жeстове.

jenata3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Щедри сме
Ще почерпим с кафе или парче кекс колежката си в обедната почивка – днес е нашия общ празик. Ще направим нещо различно, с което ще изненадаме не само околните, а и себе си. Няма нищо по-приятно от това да усмихваме напрекъснато себеподобните си.

 

Ще се обадим на приятелка
На най-близката или на някоя, за която все не ни остава време- за да се поздравим, да си кажем просто едно как си. Позвъняване и едно топло Здравей- това, от което се нуждаем всеки ден, за да се чувстваме пълноценни, спокойни и можещи.

jenata2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Заделяме време за любимите си хора
Вечерта се отдаме на това да дарявате обич. Гушкаме любимите си, говорим си с тях, изслушваме ги, успокояваме ги, ако денят им не е бил така прекрасен като нашия. А ние жените най-добре знаем- каквото даваме, това и получаваме.

Малките жестове – Приемаме ги с благодарност, подаряваме ги с любов.

Aко и вие се радвате на осмомартенския празник и намирате тези картички като символ на малките жестове, харесайте страничката ми. Ако искате да си купите, влезте в Магазина. Oще модели в Модели. Ще се радвам да се регистрирате в сайта ми и да споделяме радостите от живота ни.

Кадифени прегръдки от VelvetS.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *