Пожелания в картичка-плик

Пожеланията за абитуриента валят в деня на дипломирането. Честването на зрелостта си остава трепен за българите в стремежа им децата да намерят своя път подкрепени от образованието си.

Парите са най-добрият подарък, когато не знаем какво ще се хареса на абитуриента. Те са чудесна възможност да избегнем неудобната ситуация, когато го обзаведем с нещо което не сме уцелили. От друга страна за някои хора паричният подарък не носи момент на изненада, в него няма лично отношение и отделено внимание. Несъмнено обаче това е подаръкът, който никой не би върнал или захвърлил, затова можете да го превърнете в оригитална идея с малко повече креативност.

Стардартният опаковачен материал за парите обикновено се явява обикновения пощенски плик. Някои дарители разнообразяват с различни цветове на пликовете, а напоследък имат възможност да се спрат на специално пригодени за парични подаръци опаковки. Те са свежо разчупване на досегашния кешов формат.

Предлагам ви моите идеи за картичка- плик за паричен подарък. Във вътрешността на всяка от картичките-плик е предвидено място за изписване на пожеланието и джоб за паричния подарък.

 

pojelania3
pojelania7
pojelania4
pojelania8
pojelania2
pojelania5   pojelania6

Ако идеите ви харесват натиснете Like.  Моделите може да закупите от магазина. Kaдифени прегръдки от Velvets.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *