Гледане на видео на бързи обороти (+ игра с награда)

Една тема подсказана ми от Станил Добрев-програмист и меркетолог.
  Всички обичаме да гледаме видео в youtube – било то за забавление или да научим нещо ново в областта на любимото ни хоби. А аз дори се запалих да направя две мои видеа за направа на картички
Картичка за сватба, изработване от начинаещи, VelvetS
Картичка или…как да оползотворим парченца панделки
  При гледане на видео има няколко трика, които може да приложите за по-бързо преминаване през него.
  Първия начин е като използвате лентата под него. Тя ще бъде оцветена в червено докъдето видеото е преминало.
 video1

 

 

 

 С натискане на мишката върху светлата част на лентата вие всъщност скачате на по-късен етап от записа. За достигане до самия край и излизане от видеото може директно да използвате двойната стрелка.
  Друг вариант, който е по-добър е пускане на видеото на бързи обороти. Това става от символа, който прилича на зъбно колело Настройки (Settings) и опцията Скорост (Speed).

video2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Стандартната скорост е Нормална, по-високи скорости са съответно със стойности  1,25    1,5     2, които може да изберете с натискане на мишката  без това да спира самото видео. Изпробвайки различните скорости, ще откриете тази, която в момента ви удовлетворява. Видеата, които съм направила са без говорене, така чe за по-бързо гледане може да използвате скорост 1,5 , дори 2. С този трик ще спестите време и може да изгледате много видеа. Там където искате по-бавно гледане може да намалите скоростта на нормална или на много бавна със стойност 0,5   0,25. Приятно гледане!

Игра с награда

Marta12

Тази красива картичка за Баба Марта ще получи правилно отговорилия на въпроса: По колко гледания имат двата клипа споменати в статията. Моля всеки отговорил да сподели статията във фейсбука си.Срокът е до 11 февруари 2016г. Отговорите поставяйте като коментар под статията. Очакваме ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *