Здраве от роза

Здраве от роза – това може да се каже за отглежданата в Казанлък роза Дамасцена, която е най-силната на етерични масла роза в световен мащаб. Всеизвестни са козметичните и здравословни приложения на розовото масло и розова вода. Тя е символ на женска красота и здраве.

zdrave-roza-moma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Козметичните продукти с розово масло омекотяват и подобряват тонуса и структурата на кожата. Етеричното розово масло има много психотерапевтични качества и затова се използва в аромотерапията. То регулира кръвното налягане, стимулира концентрацията и възстановява баланса в тялото. Розовата вода има безброй много положителни качества и затова е истински еликсир за кожата. Тя е универсално почистващо средство за кожата и е подходяща за всеки тип кожа. Тя е чудесен тоник, тъй като едновременно контролира и балансира производството на себум, а е нежна към сухите части на кожата и хидратира тъканта, което я прави универсално почистващо средство. Розовата вода хидратира косата и кожата, поддържа pH баланса на сухата и чувствителна кожа, подсилва блясъка на косите.

Изсушените розови цветове запазват за дълго своя аромат и могат да се използват за украса в дома.

Картичката, която предлагаме на вашето внимание е ръчно изработена от естествени материали. Освен изсушени, ароматни цветове от казанлъшка роза Дамасцена, картичката е направена от рециклирана хартия, дантела, хартиени клонки и метална висулка-детелинка.

zdrave-roza-statia-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Освен, че носи харизмата и аромата на Розовата долина, картичката е осветена за здраве, красота и успехи. Подходяща е като честитка за момиченце, девойка, жена послучай кръщене, рожден ден, имен ден.
Ако картичката ви харесва натиснете Like за facebook!

zdrave-roza-statia-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За поръчка в сайта (Магазин) , facebook VelvetS,  или на тел. 0893810075. Условията за пазаруване са тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *