Handmade подарява положителна енергия

В края на статията има награда handmade.

Положителната енергия и позитивното отношение ни дават силата, с която се борим със сивото ежедневие. Но как да задържите положителната енергия, когато наоколо гъмжи от проблеми и отрицателни емоции?

Положителната енергия е движеща сила, която превръща човек в успяла, щастлива и удовлетворена от живота личност. Това от своя страна рефлектира върху навиците и ежедневието му, но често хора, предмети, обстоятелства му пречат да задържи положителната енергия и това се отразява върху физическото и психическото здраве на човек. Заредете се с положителна енергия от предметите създадени с усещане за красота.

Как да задържите положителната енергия у дома? Не обзавеждайте дома си със стари вещи.Дори да сте почитатели на антикварни мебели и старинен стил, намерете начин да внесете нещо ново (като претапицирате, боядисате или лакирате избраната мебел). Старите вещи пречат на новата положителна енергия да зареди дома.

В края на статията има награда handmade.

Трябва да се отървете от дрехите, с които сте били облечени, когато сте преживели някакво по-тежко боледуване, защото те носят отрицателната енергия на болестта и пречат на положителната да ви завладее отново. Дрехите втора употреба, които са така разпространени напоследък по обясними причини, всъщност носят енергията на хората, които преди това са ги носили.

Враг на положителната енергия са мръсотията и хаосът, защото очите и сетивата попиват това.

Заредете се с позитивна енергия, като се обградите с картини и фотографии, които асоциирате с нещо красиво и приятно.

Как да задържите положителната енергия, докато сте навън? В свободното си време отделяйте повече часове за разходка сред природата, защото тя е основен генератор на положителна енергия. Търсете места с по-особен енергиен заряд, който да успее да ви пречисти и да ви накара да забравите за ежедневните проблеми. Такива са местностите край църкви и манастири.

Как да предадете положителна енергия на любимите за вас хора?Не на последно място, за да задържите положителната енергия около вас, следвайте принципа на бумеранга, който гласи, че за да бъдете щастливи, трябва да помагате на другите да бъдат щастливи. Подарете на любимите за вас хора нещо създадено от вас. Създаденото с ръце или т.нар. handmade носи положителната енергия на човека-творец, който с вдъхновение и любов създава предмета-картина, бижу, или дори картичка като подарък за хубав повод.

Игра с награда

polojitelna-energia-2

Тази красива картичка за Баба Марта ще получи правилно отговорилия на въпроса: Кои са цветовете за здраве на баба Марта. Моля всеки отговорил да сподели статията във фейсбука си.Срокът е до 15 февруари 2016г.Отговорите поставяйте като коментар под статията. Очакваме ви!

3 thoughts on “Handmade подарява положителна енергия

  1. Основните цветове са бял и червен.Белият е символ на чистота,невинност,радост; червеният-на жизненост,здраве,любовен огън,цвят пазещ от злото.

  2. Основните цветове са бял и червен.Белият е символ на чистота,невинност,радост; червеният-на жизненост,здраве,любовен огън,цвят пазещ от злото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *