Магазин

Картички, Творчески комплекти за изработване на картички
Картичките са изработени ръчно, използвайки екологично чисти и качествени материали.  Всяка картичка е уникална. Картичката е поставена в целуфан, а на гърба й е сложено логото на VelvetS и Ръчна изработка.
1. За да разгледате продукт натиснете върху снимката. Ако не желаете разглеждане натиснете бутон Купи;
2. Изберете брой и размер (ако е приложимо) и натиснете бутон Купи;
3. Влезте в Количката си. Към основната цена на картичката (или комплекта) е включена цената за доставка от 1лв за клиенти извън гр. Казанлък. След като разгледате поръчката  натиснете бутон Продължи с поръчката;
4. Попълнете Адрес за фактуриране (дори и да не сте фирма). Всички полета, които са отбелязани със звездичка * са задължителни за попълване. Махнете отметката под Изпращане до друг адрес ако не желаете да попълвате тази страна. Натиснете бутон Поръчка. Ако попълването е некоректно, системата ще ви подсети.
6. На имейла, с който сте се регистрирали в сайта ще получите информация за поръчката си. Заплащането е по банков път като номера на банковата сметка ще получите в имейла. Ако желаете да направите корекция или да добавите поръчката не се колебайте да ни потърсите на тел 0893810075.Пo желание се изработва джоб за пари и плик в стила на картичката на цена 1,50 лв. Ако картичката е по ваш модел, цената се коментира според сложността.

ОНЛАЙН ПОРЪЧКА НА КАРТИЧКА-КАКВО ПОЛУЧАВАМ?

Картичката (комплекта) се изработва за 1 ден. Доставката е в плик по Български пощи с гаранция за запазване на нейното качество. В рамките на страната доставката е за 2 работни дни.  В рамките на гр. Казанлък доставката е на адрес.

 

 

Показване на всички 3 резултата